به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی گیلان، در این نشست که با حضور اعضای كتابخانه و دوستداران كتاب برگزار شد، ۷ نفر از کتابخوانان کتابهای خوانده شده خود را با سایر شرکتکنندگان به اشتراک گذاشتند.
«مرگ از من فرار مي كند» نوشته فرهاد خضري/ ارائه دهنده: محمد رضا رجب خواه (كتابدار كتابخانه عمومي حضرت زهرا (س) كومله)
اين كتاب معرف داستانهايي شنيدني از عارف بينظير جبههها، شهيد چمران است.
«عجايب هفتگانه – شگفتي هاي جهان» نوشته رگ كاكس- نيل موريس/ ارائه دهنده: علي اكبر پور (عضو فعال کتابخانه)
اين اثر ۴ جلدي در يك مجلد به چاپ رسيده است و شگفتيهاي عالم بشري را از عهد باستان تا به امروز به صورت مصور ورنگي معرفي ميكند. جلد اول اين كتاب به موضوع شگفتيهاي دنياي قديم، جلد دوم، شگفتيهاي قرون وسطي، جلد سوم، شگفتي هاي مهندسي و جلد آخر به موضوع پديدههاي شگفت انگيز طبيعي مي پردازد.
«جايگاه امام علي در تفسير و علوم قرآني» نوشته مهسا فاضلي/ آرش حسين پور (عضو فعال کتابخانه)
در اين اثر چگونگي استخراج و شناسايي شواهد و روايات مربوط به دانش تفسيري و قرآني امام علي به رشته تحرير در آمده است و به موضوعاتي نظير دانش قرآني امام علي (ع) از ديدگاههاي مختلف، اوصاف و ويژگيهاي قرآني و نيز چگونگي تفاسير قرآن پراخته شده است.
«امام علي بن موسي الرضا» نوشته بنياد پژوهشهاي اسلامي/ ارائه دهنده: ابراهيم گلبويي (كتابدار كتابخانه عمومي حضرت زهرا (س) كومله)
اين كتاب يكي ازجامعترين آثاري است كه درخصوص ابعاد مختلف زندگي امام رضا (ع) نگاشته شده است. اين اثر در ۳ بخش كلي تحت عوان زندگاني وسيره، سخنان گهربار وآموزه هاي رضوي، چگونگي تشكيل مشهدالرضا و بناي حرم رضوي وشرح حال مشاهير مدفون در آن حريم مطهر اشاره دارد.
«جامعه شناسي كار و شغل» نوشته غلامعباس توسلي/ ارائه دهنده: محمد جواد پاسبان (عضو فعال کتابخانه)
كتاب «جامعه شناسي كار و شغل» در ۹ فصل به نگارش درآمده است. «موضوع و قلمرو جامعهشناسي كار»، «روشهاي تحقيق در جامعهشناسي كار و شغل»، «رابطه جامعهشناسي كار با ساير علوم اجتماعي»، «ويژگيها و ابعاد مختلف كار صنعتي»، «ويژگيهاي كلي كار در عصر جديد»، «روانشناسي اجتماعي كار صنعتي»، «فعاليت و اشتغال»، «جمعيت فعال و نظريه اشتغال»، «فعاليت و اشتغال در ايران»، «بخش نوين و بخش غير متشكل فعاليت و تأثير آن بر اشتغال» و «تحولات صنعتي و آينده كار» از مباحث مطرح شده در اين كتاب است.
«پير گنجه در جستجوي نا كجا آباد» نوشته عبدالحسين زرين كوب/ ارائه دهنده: زينت نيكنام (عضو فعال کتابخانه)
مؤلف در اين اثر ابتدا وضعيت شهر گنجه را از نگاه تاريخي و قومي بررسي ميكند. در پي آن شرحي از زندگي نظامي و مباحث بعدي كتاب به شيوه داستان سرايي و نقد و تحليل انديشه اين شاعر اختصاص يافته است.
«وهابيت مباني فكري وكارنامه عملي» نوشته جعفر سبحاني/ ارائه دهنده: علي عليايي (استاد دانشگاه و عضو فعال کتابخانه)
اين كتاب به تحليل مكتب وهابيت كه پايهگذار آن «ابن تيميه» است، ميپردازد.